Costa Encantada

Costa Encantada er et charmerende hotel med bjerge i baggrunden, centralt beliggende med blot en lille gåtur til den flotte Platja de Fenals strand med det krystalblå vand. Kun 100 meter fra hotellet findes offentlig transport ind til det seværdige centrum hvor man kan få styret sin lyst med de mange forskellige kulinariske oplevelser.Hotellets gæster kan slappe af ved den flotte pool med de mange solvogne og parasoller, eller hente sig en lækker forfriskning i baren.
Costa Encantada har venligt og hjælpsomt personale der tilbyder hjælp til at booke udflugter og guidede vandreture i området. Hotellet tilbyder også underholdning det meste af dagen. I nærheden findes også et stort udvalg af indkøbsmuligheder, barer, cafeer og restauranter. Af seværdigheder i området kan nævnes den smukke botaniske have Jardi Botanic Marimurtra, den flotte fæstning Castell de Sart Joan eller hvis man vil prøve kræfter med golf, en af de flere golfbaner der ligger ikke så langt fra hotellet.

Værelser: Hotellet har 281 lejligheder fordelt på 6 etager. Lejlighederne er ca. 35 m2 store. De er enkelt og funktionelt indrettet med opholdsstue med sovesofa, tv, spiseplads samt køkkenniche med køleskab, kaffemaskine, kogeplader og service. Herudover har alle lejlighederne separat soveværelse, aircondition/varme, safetybox (mod gebyr) samt badeværelse med hårtørrer. Alle lejlighederne har balkon/terrasse og der er mulighed for wi-fi.

Faciliteter: 24-timers reception, elevator, restaurant, bar, swimmingpools, indendørs pool, fitness og minimarked. Der er mulighed for wellnesscenter, spa, sauna, frisør, padeltennis, møntvaskeri, parkering og biludlejning. Gratis wi-fi findes i receptionsområdet.