Blue Sea Los Ficos

Blue Sea Los Ficos er et hyggeligt lille lejlighedshotel med en unik beliggenhed i Puerto del Carmen. Lejlighedshotellet ligger i udkanten af den gamle bydel, og efter en gåtur på ca. 500 meter har man et bredt udvalg af restauranter og butikker. Blue Sea Los Ficos ligger på en bjergskråning, så man har skøn udsigt til omgivelserne, havet og naboøen Fuerteventura, der er ca. 900 meter til stranden.

Værelser: Blue Sea Los Ficos består af 99 lejligheder. Opholdet er i 2 værelses lejlighed, der har opholdsplads med sofa, tv, safetybox (mod betaling), spiseplads og køkkenniche med kogeplader, køleskab og diverse service. Lejligheden har herudover et separat soveværelse samt badeværelse. Lejligheden har en møbleret balkon / terrasse. Der er gratis wifi i lejligheden.

Faciliteter: 24 timers reception, restaurant, poolbar og swimmingpool Der er herudover mulighed for bordtennis samt billeje. Der er gratis wifi på hele hotellet. Ønsker du en udflugt eller 2, så er receptionen gerne behjælpelig med dette.