Blue Sea don Jaime

Blue Sea don Jaime er skønt beliggende i Cala Millor. Der er blot 500 meter til centrum af Cala Millor samt 250 meter til stranden og strandpromenaden. Det betyder, at på Blue Sea don Jaime, der har man alt indenfor kort gåafstand. Blue Sea don Jaime er renoveret indenfor de seneste år, hvilket får det til at fremstår lyst og i hyggelig middelhavsstemning. Blue Sea don Jaime er inklusiv All Inklusive og prisen er ganske fornuftig, så her får man et hotel, der ligger skønt og med alt inkluderet i prisen – et sted der ligger op til optimal ferie, uanset om det er en ugerejse eller langtidsrejse.

Værelser: Blue Sea don Jaime er et lille hotel med 120 værelser. Opholdet er i hotellets dobbeltværelse. Værelset er lyst og indrettet i typisk middelhavsstil. Værelset har tv, aircondition, tv, safetybox (mod betaling) samt badeværelse m. hårtørrer. Værelset har møbleret balkon / terrasse. Der er gratis wifi på værelset.

Der kan opgraderes til 2 værelses lejlighed, hvor man har opholdsplads, køkkenniche samt separat soveværelse. Et godt valg, hvis man er på langtidsrejse.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, bar, restaurant, swimmingpool. Herudover er der mulighed for bordtennis, Billard. Har man brug for at tage på udflugter, så er receptionen på hotellet, gerne behjælpelige. Der er gratis wifi på hele hotellet.