Blue Sea Costa Bastian

Knap 1 km. fra Playa Bastian i Costa Teguise, finder man Blue Sea Costa Bastian. Dette hotel er af ældre dato, hvilket giver masser af charme og varme farver. Udendørs har man lavet en større renovering og hotellet byder på flotte swimmingpools og skønne omgivelser. Blue Sea Costa Bastian ligger med lidt mere afstand til centrum af Costa Teguise i et roligt område, men bestemt ikke et kedeligt område, hvis man elsker en skøn gåtur. Indenfor 1 km. gåafstand finder man alt hvad man behøver.

Værelser: Blue Sea Costa Bastian består af 195 værelser. Opholdet er i dobbeltværelse – værelset er af ældre dato, men hyggeligt indrettet og knap 30 m2, der betyder man har god plads. Værelset har lille sofa, tv, aircondition, varme (vinter), samt badeværelse med hårtørrer. Værelset har møbleret balkon / terrasse. Der er gratis wifi på værelset.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, restaurant, bar, poolbar og swimmingpools . Der er mulighed for minigolf, petanque, billard, bordtennis og parkering. Der er gratis wifi på hele hotellet. Søger man en udflugt, så er receptionen gerne behjælpelig med dette.