Benalmadena Principe

Benalmadena Principe er et lejlighedshotel med gode og rummelige lejligheder. Man finder ikke meget bedre lejligheder til en langtidsrejse. Beliggenheden er super god, med blot 250 meter til stranden og strandpromenaden. Restauranter, butikker og supermarked er lige udenfor døren. Dette hotel er til dem, der ikke ønsker en masse faciliteter, men derimod  en rummelig lejlighed med god plads i køkkenet og god plads til spisning, sofahygge, separat soveværelse og en god rummelig terrasse.

Værelser: Benalmadena Principe består af 230 lejligheder fordelt over 11 etager. Opholdet er i 2-værelseslejlighed, der indeholder opholdsrum med spisebord og stole, sofa, sofabord, tv, aircondition / varme, safetybox (mod betaling) og dejligt rummeligt køkken med stort køleskab m. frys, kogeplader, mikroovn, opvaskemaskine samt vaskemaskine med tørretumbler. Herudover har alle lejlighederne badeværelse med badekar m. brus og hårtørrer, separat soveværelse med god skabsplads samt en dejlig storterrasse med bord og stole. Rengøring, skift af sengetøj og håndklæder sker 1 gang ugentligt – køkkenet skal man selv holde samt rengøre. De fleste lejligheder er med havudsigt. Der er gratis wifi i alle lejlighederne – ønsker man større hastighed og stabilt internet – kan man betale 50 euro (per uge), for en router i lejligheden.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, swimmingpool (åben juni – september) og cafe. I cafeen serveres der lette retter, is, morgenmad og lign. Der er et lille legerum til børn i forbindelse med cafeen.

OBS: Det er tilladt at medbringe hund på op til 10 kg. Kontakt os for nærmere information samt priser, for at medbringe hund.