Bahia Flamingo

Bahia Flamingo er fantastisk beliggende med skøn udsigt til Atlanterhavet og med blot 350 meter til stranden ved Playa la Arena. Bahia Flamingo har et dejligt poolområde med solsenge og parasoller samt enestående udsigt til havet. Fra hotellets poolbar kan man nyde den smukke udsigt ud over atlanterhavet og naboøen La Gomera. Ikke langt fra Bahia Flamingo ligger shopping, barer, caféer og restauranter. Der er busstoppested 50 meter væk. Bahia Flamingo er et godt hotel, hvor man får rigtigt meget for sine penge. Vores kunder elsker alt den luft og skønne udsigt man får, når man opholdet sig på Bahia Flamingo. Her er der mulighed for en billig langtidsrejse til Tenerife.

Værelser: Bahia Flamingo har 141 værelser. Alle værelser har tv, vifte, badeværelse med hårtørrer samt safetybox (mod betaling). Alle værelserne har møbleret balkon/terrasse og de fleste er med side havudsigt. Der kan opgraderes til komfort værelse, hvor man får opholdsstue og seperat soveværelse. Der er mulighed for wifi på hotellets værelser.

Faciliteter: 24-timers reception, swimmingpool, restaurant, bar og tv-rum. Herudover er der mulighed for bordtennis, billard og petanque. Der er gratis wifi på dele af hotellet.