AluaSoul Costa Malaga

AluaSoul Costa Malaga er et skønt 4 stjernet hotel midt i centrum af Torremolinos. AluaSoul Costa Malaga er et hotel kun for voksne 16+, hvilket skaber en særlig ro. AluaSoul Costa Malaga ligger 20 min. fra stranden, hvor man finder promenaden og en masse restauranter. Der er perioder, hvor hotellet tilbyder gratis bus fra hotellet til stranden. Fra AluaSoul Costa Malaga er der 100 meter til togstationen, hvor der er mulighed for at komme ud til de nærtliggende kystbyer, det store outlet område eller storbyen Malaga.

Værelser: AluaSoul Costa Malaga består af 243 værelser, der er moderne og funktionelt indrettet med Middelhavs stemning. Opholdet er i dbl. værelse på 18 m2. Værelset har soveplads, aircondition / varme, tv, safetybox (mod betaling), minibar og badeværelse med hårtørre. Alle værelser har møbleret balkon / terrasse. Der er desuden gratis wifi på værelset.

Faciliteter: Hotellet har 24-timers reception, elevator, restaurant, swimmingpool med solterrasse, , tv-rum og gratis wifi (ønskes hurtigt internet, kan der betales for dette). Hotellet har gratis bus til stranden i højsæsonen. Derudover er der mulighed for fitness, parkering og vaskeservice.