Ibersol Almunecar Playa

Ibersol Almunecar Playa (Tidligere Almunecar Playa & Spa) er et stort flot hotel direkte ud til strandpromenaden, ved San Cristobal stranden. Beliggenheden findes ikke meget bedre i Almunecar, eftersom der er blot få minutters gang til den gamle bydel. Almunecar Playa & Spa er uden tvivl, for dem der gerne vil have det hele udenfor døren og samtidigt gerne vil forkæles lidt ekstra. Almunecar Playa & Spa er også et hotel med masser af faciliteter og et sted, hvor der er rig mulighed for, at være aktiv.

Værelser: Alle værelser har aircondition/varme, tv, telefon, safetybox (mod betaling) samt badeværelse med hårtørrer. Herudover er alle værelser med balkon/terrasse. Det er muligt at tilkøbe havudsigt.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, restaurant, bar, swimmingpools, indendørs swimmingpool (hotellets opvarmet pool – kun åben vinter), jacuzzi og fitness. Herudover er der mulighed for Spa & wellness Pris ca. kr. 150.- for 1 1/2 time i hotellets spaafdeling), minigolf, petanque, bordtennis, billeje og parkering.

OBS: Det er tilladt at medbringe hund op til 15 kg. Ved ankomst betales der et engangsbeløb på ca. kr. 150.- + ca. kr. 40.- per nat når der medbringes hund. Kontakt os for nærmere information mht. pris og regler, for at rejse med hund til Almunecar Playa & Spa.