Allegro Isora

Allegro Isora ligger placeret i byen Los Gigantes. Hotellet emmer af kanarisk charme og er netop blevet renoveret i 2021 for at sikre en moderne og komfortabel oplevelse. Allegro Isora er beliggende i udkanten af byen, hvilket er med til at give en fredfyldt og rolig atmosfære og bidrager til et fantastisk ophold med mulighed for at nyde den fantastiske udsigt ud over Atlanterhavet. Allegro Isora ligger blot en kort gåtur fra kysten, hvor man kan nyde en afslappende gåtur langs det flotte vand. Hvis man elsker en god vandretur, er der også gode muligheder for dette tæt på Allegro Isora, for kun 500 meter derfra starter en vandrerute langs kysten som ender ved det meget populære “El Chalet de Punta Blanca”. Blot 650 meter fra Allegro Isora finder man La Arena stranden, en smuk strand med sort sand, som indbyder til afslapning og en forfriskende svømmetur. Derudover ligger der flere restauranter nær hotellet. Hotel Allegro Isora har også en lang række faciliteter og et fantastisk stort og flot havområde samt swimmingpool område. Hotel Allegro Isora er derfor et oplagt valg, hvis man ønsker gode faciliteter samt en god beliggenhed med oplevelser lige for døren.

Værelser: Hotel Allegro Isora har 312 lejligheder fordelt på 4 etager. Opholdet på Hotel Allegro Isora er i deres 2 værelses lejlighed. Lejligheden er ca. 38 m2 indrettet i moderne og friske farver. Lejligheden består af opholdsplads med spiseplads, sofa, tv, aircondition, safetybox (mod betaling) samt køkkenniche med køleskab, mikroovn og kedel. Herudover er der separat soveværelse samt et rummeligt badeværelse med brusebad og hårtørrer. Lejligheden har møbleret balkon / terrasse. Der er wifi i lejligheden.

Der kan tilkøbes udsigt til hotellets swimmingpool eller havudsigt.

Faciliteter: 24-timers reception, elevator, swimmingpools, restaurant, barer og fitnessrum. Der er herudover mulighed for bordtennis, billard, spa og massage. Der er gratis wifi på hele hotellet.