Alfagar Aparthotel 

Flotte og store lejligheder.

Alfagar Aparthotel er et rigtigt lækkert lejlighedshotel beliggende mellem Albufeira og Falésia. Alfagar Aparthotel er bygget i nogle flotte og lækre materialer, der giver hotellet en charme og lækkerhed. Alfagar ll har privat adgang til stranden Santa Eulália. Derudover er der et fantastisk flot og stort haveområde, som hotellet deler med sit søsterhotel Alfagar I. Indenfor 500 meter finder man restauranter. Stedet vælges af dem der gerne vil bo i stor lejlighed, der gør det nemt at føle sig hjemme.

Værelser: Alfagar Aparthotel består af 90 lejligheder fordelt over 5 etager. Lejlighederne er store og lyse og med en lækker indretning. Alle lejligheder har telefon, fladskærms-tv, aircondition med kulde/varme, køkkenfaciliteter, opholdsplads og badeværelse med hårtørrer. Derudover har alle lejlighederne balkon/terrasse. Der er mulighed for wifi i lejligheden.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, restaurant, bar, swimmingpool, indendørs swimmingpool,  lille supermarked, boldbane. Derudover er der mulighed for tennis og parkering.