Aguamar apt.

Aguamar har lejligheder centralt i Los Cristianos. Aguamar er et meget populært lejlighedshotel i Los Cristanos, der byder på dejlige lejligheder, højt service niveau og gode faciliteter.  Aguamar byder blandt andet på en stor lækker pool, der er opvarmet om vinteren. Tæt ved Aguamar finder man restauranter, barer og indkøbsmuligheder. Aguamar er et skønt hotel for dem der vil bo centralt i Los Cristianos. Aguamar er særligt efterspurgt til vores langtidsrejser, da lejlighederne er rummelige og området er fladt og derfor godt egnet til dem der er dårligt gående.

Værelser: Aguamar består af 140 hyggelige lejligheder fordelt over 5 etager. Alle lejligheder har telefon, tv, opholdsplads, badeværelse, separat soveværelse og køkkenniche m. køleskab, mikroovn, brødrister, kaffemaskine og elkedel. Alle lejligheder har møbleret balkon/terrasse. Der er mulighed for wifi i lejligheden. 

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, swimmingpool, snackbar, bar, cafe, restaurant og vaskerum. Derudover er der mulighed for bordtennis, minigolf, skak, billard og billeje. Der er gratis wifi på dele af hotellet. Hotellet har desuden vaskerum med møntvask, så man selv kan vaske tøj, hvilket er en skøn mulighed, når man er på langtidsrejse.

OBS: Poolen er kun opvarmet om vinteren.