Lækker mad i skønne omgivelser – Marbella

Når vi hos Hjerting Rejser, rejser ud på vores destinationer, så besøger vi ikke kun hoteller og samarbejdspartnere, men også hyggelige byer, markeder, butikker og vigtigst af alt, så spiser vi på en masse skønne restauranter.

En restaurant vi gerne vil fremhæve er Cascada Cocina & Bar ved Marbella. Restauranten er ikke en man lige støder ind i, for den ligger hævet over byen, væk fra turisme og summen af biler. Man er ikke langt væk fra motorvejen, shoppingcenteret og centrum af Marbella, men man er kommet langt nok væk. Nu er man pludseligt på en bjergside med eksotiske planter og udsyn til over byen. Her er en helt særlig ro, charme og oprigtighed over stedet.

Det lokale er vigtigt for Cascada Cocina & Bar. Produkterne på restauranten er lokale og der bruges de produkter, der er årstid for. Man kan mærke de brænder for deres skønne sted, hvilket gør oplevelsen ekstra god. Der er også lagt vægt på en skøn og hyggelig indretning, en fantastisk restaurant uanset om man sidder ude eller inde.

Maden er fantastisk, farverig og anderledes. Maden på Cascada Cocina & Bar er klassiske retter, men med et moderne touch og der er rigeligt mad. Som altid i Spanien er der lagt op til, at man kan dele retterne og særligt egnet til dette, er deres forretter. Vi kan fremhæve deres blæksprutte fyldt med løg og mere blæksprutte. En virkelig skøn forret. De serverer også lækkert kød og er man mere til fisk, så er der altid en fisk eller 2 på dagens kort. Priserne er ganske rimelige, da en forret koster ca. 75.- til 100.- kr. og en hovedret koster ca. 150.- til 300.- kr. og med 2 retter, er der ikke meget plads til en dessert 😉

Husk at bestille bord. Der er ofte fuldt booket, så det er en god ide, at man bestiller bord. Er man på langtidsrejse i Marbella, så kan det være man vil besøge stedet mere end en gang, for det er stærkt vanedannende og menukortet ligger op til flere besøg. Ønskes flere informationer om stedet, så kan man se mere på deres hjemmeside https://cascadamarbella.com/