Villa Florida

Turen inkluderer:

Fly direkte Fuerteventura t/r

1 x 2 værelses superior lejlighed

Transport t/r hotel

Hotel beskrivelse

Villa Florida er et godt lejlighedshotel beliggende i hjertet af Caleta de Fuste og med kun 5 min. gang til stranden og marinaen. Villa Florida byder på enkle men gode faciliteter og danner en hyggelig ramme for et længere tids ophold. I forbindelse med Villa Florida ligger der flere restauranter, shopping m.m. Hotellet er meget efterspurgt grundet deres hyggelige atmosfære samt den opvarmede swimmingpool.

Værelser: Villa Florida består af 146 lejligheder fordelt på flere bygninger af 2 etager. Vi benytter kun hotellets superior lejligheder. Disse lejligheder er nyrenoveret og fremstår pæne, moderne og er godt egnet til længere ophold. Lejlighederne er ca. 35 m2 og har alle opholdsplads, spiseplads og køkkenniche med køleskab, kogeplader, mikroovn, kaffemaskine og el-kedel. Herudover har alle lejlighederne aircondition/varme, safety-box (mod betaling), badeværelse med hårtørrer, separat soveværelse samt møbleret terrasse.

Faciliteter: Reception, swimmingpools, bar og restaurant. Herudover er der mulighed for leje af cykel eller bil. Der er desuden gratis parkering samt gratis wi-fi på hele hotellet.

Hotel fakta

Aftand til centrum: 800 m

Afstand til stranden 650 m

Pool : Ja

Opvarmet pool : Ja

Balkon/terrasse : Ja

Restaurant : Ja

Bar : Ja

Er gratis Wi-Fi inkluderet? : Ja

Hotel informationer:

Av. Alcalde Juan Ramón Soto Morales, 17, 35610 Castillo Caleta de Fuste, Las Palmas, Spanien

+34 928 16 30 80
1: Villa Florida – Langtidsrejse

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Priser er på vej - kontakt os for nærmere information