THB Tropical Island

Turen inkluderer:

Fly Lanzarote direkte t/r

1 x 2 værelses premium lejlighed

Transport t/r hotellet

Hotel beskrivelse

THB Tropical Island er et kæmpe resort med mange pools og rigtigt mange lejligheder. THB Tropical Island er for dem der søger masser af liv og aktiviteter. Har man også brug for lidt ro, så er der god mulighed for dette i området, der er KUN for Voksne. Selvom der er masser at bruge tiden på, på hotellets område - så vil man måske også en tur til stranden. Fra THB Tropical Island er der blot 800 meter til stranden og hotellet tilbyder busservice der til. Området omkring hotellet er som man kender det på Lanzarote - utroligt fascinerende med vukanlandskaber.

Værelser: THB Tropical Island består af 414 lejligheder. Opholdet er i hotellets 2 værelses premium lejlighed på knap 40 m2. Lejligheden har opholdsplads med sofa, tv, spiseplads samt en køkkenniche med kogeplader, mikroovn, køleskab, el-kedel og diverse service. Herudover er der separat soveværelse samt badeværelse med hårtørrer. Der er møbleret balkon / terrasse. Der er gratis wifi i lejligheden.

Faciliteter: 24 timers reception, mange restauranter, barer, swimmingpools (hotellet har 15 swimmingpools og flere af dem er opvarmet i løbet af vinteren) og supermarked . Herudover er der mulighed for tennis, spa, massage, sauna og billeje. Herudover er der mulighed for opbevaring af cykel samt leje af cykel. Der er gratis wifi på hele hotellet.

Hotel fakta

Aftand til centrum: 1200 m

Afstand til stranden 1500 m

Pool : Ja

Opvarmet pool : Ja

Balkon/terrasse : Ja

Restaurant : Ja

Bar : Ja

Er gratis Wi-Fi inkluderet? : Ja

Hotel informationer:

Calle la Fragata, 2, 35580, Playa Blanca,

1: THB Tropical Island – Langtidsrejser

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Afrejsedatoer

Alle vores priser er per person v. 2 personer

København

21-01-2025
21 nætter
Pris kr. 13.998,-
18-02-2025
21 nætter
Pris kr. 13.998,-