Singlerejse 60+ Mijas Costa -oktober 2023

Komfort værelse

Turen inkluderer:

Fly Malaga direkte t/r

1 x dbl. værelse (til 1 person)

Morgenmad

Aftensmad inkl. 1/4 vand & 1/4 vin

3 udflugter m. dansk guide

Transport t/r hotellet

Hotel beskrivelse

Singlerejse 60+ Mijas Costa - Bo på hotel direkte ud til stranden i Cala de Mijas ved Mijas Costa. Et charmerende område med skøn natur og et hyggeligt lille centrum med alt hvad man behøver. Savner man mere liv og flere restauranter, så er der blot 8 km. til Fuengirola.

Der er inkluderet 3 udflugter med dansk guide:

1. Gåtur i lokalområdet - Her får i indblik i det område hotellet ligger i. Der vil være gode fif og mulighed for, at spørge ind til området, spisesteder, oplevelser, transport muligheder m.m.

2. Setenil & Ronda - Turen i dag går til unikke byer i bjergene. Unikke Setenil de las Bodegas, der er en af bjergenes smukke hvide byer, men her er byen bygget sammen med klipperne og i flere gader er klippen et tag over gaden. En unik og anderledes by, der bør opleves. OG så er der Ronda, der er et must see i Andalusien med sine storslåede slugter, flotte broer og masser af historie.

3. Gibraltar - Gibraltar er en hel særlig oplevelse. Et stykke af storbritanien i Spanien. Det er både anderledes, unikt og en anelse mærkeligt. Når man går igennem gaderne kan der købes toldfrit og spises fish and chips. På toppen af "The Rock" kan man på en klar dag nyde udsigten til Afrika, imens man bliver drillet af de frække aber, der lever her. Gibraltar byder naturligvis også på en masse spændende historie og så der et rigt dyreliv.

Hotel Vik Gran er et godt 3 + hotel, der ligger direkte ud til stranden i Cala de Mijas. Hotellet er et klassisk spansk hotel med god ude plads, hvor man kan nyde solen og hotellets swimmingpool, imens man har skøn udsigt til havet. Adgangen til stranden er nem, da den ligger lige udenfor hotellet og straks man forlader hotellet, så står man på en hyggelig træsti. Man kan via denne gå til centrum af byen, hvilket er en gåtur på knap 5 minutter eller man kan gå modsat på den asfalteret sti og gå langs vandet og efter kort tid, så kommer der også i denne retning en hyggelig træsti man gå på. Det er meget oplagt til skønne gåture og man kan jo altid tage sig en taxi retur.

Opholdet på Vik Gran er i dobbelt værelse til 1 person. Man får derfor god plads og værelset er hyggeligt indrettet og har aircondition / varme, safety box (mod gebyr), minibar, telefon, tv samt badeværelse med hårtørrer. Alle værelserne har balkon / terrasse. Størstedelen af hotellets værelser er med sidehavudsigt.

OBS: Guiden er KUN tilstede på udflugterne . Opstår der problemer under opholdet, så kan Hjerting Rejser altid kontaktes.

Hotel fakta

Aftand til centrum: 500 m

Afstand til stranden 10 m

Pool : Ja

Balkon/terrasse : Ja

Restaurant : Ja

Bar : Ja

Er gratis Wi-Fi inkluderet? : Ja

Hotel informationer:

C. Butibamba, 9, 29649 La Cala de Mijas, Málaga, Spanien

(+34) 952 58 77 10
1: Singlerejse 60+ Mijas Costa, oktober 2023

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Afrejsedatoer

Alle vores priser er per person v. 1 person

København

Billund