Singlerejse 60+ - Jul & Nytår Torremolinos - La Barracuda

Turen inkluderer:

Fly Malaga direkte t/r

1 x dbl. værelse (til 1 person)

Morgenmad

Aftensmad inkl. 1/4 vand & 1/4 vin

Julemiddag m. drikkevarer (25. december)

Julegave

Nytårsmiddag inkl. drikkevarer

4 udflugter med dansk guide iht. beskrivelse

Spisning i mindre grupper

Transport t/r hotellet

Hotel beskrivelse

Tilbring Jul og Nytår i selskab med andre singler 60+
Fejr jul & nytår med andre singler 60+ - Igen i år har vi en gruppe singler 60+ der skal til Torremolinos. OG som noget helt nyt tilbyder vi i år Hotel La Barracuda.

Der er inkluderet 4 udflugter med dansk guide:

1. Gåtur i lokalområdet - Her får i indblik i det område hotellet ligger i. Der vil være gode fif og mulighed for, at spørge ind til området, spisesteder, oplevelser, transport muligheder m.m.

2. Julemarked Malaga - Turen går til Malaga efter aftensmaden. Her vil i opleve julehyggen i Malaga og se den fantastiske julebelysning.

3. Reservatauro Ronda inkl. tapas samt Setenil de las Bodegas - Vi kører imod Ronda og lidt udenfor Ronda, der stopper vi ved Reservatauro Ronda. Dette er et enestående sted og stykke natur. Naturen er beskyttet af UNESCO og stedet opbygget af en kendt tyrefægter Rafael Tejada. Vi kommer rundt og ser den flotte natur, oplever dyrelivet og får indblik i opdræt af tyre og Andalusiske heste samt kendskab til traditioner omkring tyrefægtning. Efterfølgende får vi tapas og sætte kursen mod Setenil de las Bodegas. I Setenil de las Bodegas vil guiden vise jer centrum og fortælle om denne helt unikke by, der har klippe som tag over gaderne. Inden vi sætter kursen mod hotellet, vil der være lidt tid på egen hånd.

4. Besøg på citrus farm inkl. Paella og drikkevarer - I Pizarra besøger vi Juanito´s citrusfarm. Her får vi historien om appelsiner, citroner, grapefrugter - ja, citrustræer generelt samt en lang række andre frugttræer. Turen er meget lærerigt og underholdende, da man altid får en god historie med hjem. Man mærker desuden den store passion stedet har for naturen og naturens frugt. Vi får naturligvis også lov til, at smage på nogle af de ting, der findes på denne skønne finca. Efter rundturen og lidt smagsprøver, så er vi ved at være sultne. Vi vil få serveret en skøn Paella. Til maden serveres der drikkevarer efter ønske.

La Barracuda er et godt 3+ hotel, der ligger på den bilfri promenade i Torremolinos og tæt på den store marina i Benalmadena. Her er alt udenfor døren og ønsker man afslapning på hotellet, så har La Barracuda en stor skøn have med swimmingpool, hvor man kan nyde udsigten til havet, stranden og livet på promenaden. Der er også mulighed for, at nyde den storslåede udsigt fra hotellets tagterrasse. Der er ca. 1500 meter til nærmeste togstation, hvilket gør det nemt at tage toget ind til Malaga eller til Fuengirola centrum.

Opholdet på La Barracuda er i dobbelt værelse til 1 person. Man får derfor god plads og værelset er indrettet med aircondition / varme, tv, telefon, køleskab samt badeværelse. Alle værelserne har møbleret balkon / terrasse med side havudsigt og morgen / formiddagssol. Der er herudover gratis wifi på værelset. Hårtørrer samt strygejern kan lånes i receptionen.

Ønsker man værelse med ekstra god havudsigt samt sol eftermiddag, så kan der opgraderes til poolview.

OBS: Guiden er kun tilstede på udflugterne.

Hotel fakta

Aftand til centrum: 2500 m

Afstand til stranden 30 m

Pool : Ja

Opvarmet pool : Ja

Balkon/terrasse : Ja

Restaurant : Ja

Bar : Ja

Er gratis Wi-Fi inkluderet? : Ja

Hotel informationer:

Av. de España, 1, 29620 Torremolinos

+34 952 38 54 00
1: Singlerejse 60+ – Jul & Nytår Torremolinos 2024 – La Barracuda

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Afrejsedatoer

Alle vores priser er per person v. 1 person

København

19-12-2024
21 nætter
Pris kr. 16.998,-

Billund

20-12-2024
21 nætter
Pris kr. 16.998,-

Ålborg

18-12-2024
21 nætter
Pris kr. 16.998,-

Århus

20-12-2024
21 nætter
Pris kr. 16.998,-