Select Marina Park

Turen inkluderer:

Fly direkte t/r

1 x 2 værelses lejlighed

Transport t/r hotellet

Hotel beskrivelse

Select Marina Park ligger nær Mijas Costa, i udkanten af Fuengirola. På grund af den traditionelle spanske byggestil er det næsten som om, at man holder ferie i en af de berømte hvide landsbyer. Select Marina Park har masser af små, charmerende afkroge, velplejede grønne områder, smalle gader og gode faciliteter. Hotellet breder sig over et stort område, med masser af lejligheder og masser af plads med blomstrende charme. Der er ca. 300 meter til stranden. Fra stranden er det muligt at gå hele vejen langs med vandet ind til centrum af Fuengirola, men man kan også tage den lokale bus.

Værelser: Select Marina Park består af lejligheder fordelt flere bygninger. Opholdet er i 2. værelses lejlighed med separat soveværelse. Der er køkkenniche med blandt andet mikroovn og køleskab. Der er desuden tv, telefon, aircondition, stue m. sovesofa, spiseplads, safety box (mod betaling) og badeværelse med hårtørrer. Der er gratis wi-fi i alle lejligheder.

Faciliteter: 24 timers reception, swimmingpools, restauranter, barer, café, jacuzzi og spillerum. Der er desuden mulighed for sauna, billard, bordtennis, tennis, fitness og minigolf. Der gratis wi-fi på hele hotellet.

Hotel fakta

Aftand til centrum: 2800 m

Afstand til stranden 290 m

Pool : Ja

Opvarmet pool : Ja

Balkon/terrasse : Ja

Restaurant : Ja

Bar : Ja

Er gratis Wi-Fi inkluderet? : Ja

Hotel informationer:

Urb. Marina del Sol, 271, 29649 Las Lagunas de Mijas, Málaga, Spanien

(+34) 952 66 98 27
1: Select Marina Park – Langtidsrejse

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Priser er på vej - kontakt os for nærmere information