Puente Real

Andalusisk værelse m. havudsigt

Turen inkluderer:

Fly Malaga direkte t/r

1 x Andalusisk værelse

All Inklusive

Transport t/r hotellet

Hotel beskrivelse

Puente Real er et hotel med masser af faciliteter. Puente Real ligger helt ned til strandpromenaden i Torremolinos. Promenaden strækker sig langs Bajondillo stranden hele vejen ind til Torremolinos centrum, så der er god mulighed for dejlige gåture. Der er ca. 1 km. til toget, så det er nemt at komme omkring til de nærtliggende kystbyer samt storbyen Malaga. Vil man gå til Torremolinos centrum, så tager turen knap 30 min. Puente Real har dog masser af spændende aktiviteter og faciliteter, så der er også rig mulighed for, at bruge flere dage på hotellets område.

Værelser: Puente Real er et hotel der består af flere bygninger. Puente Real har ca. 470 værelser. Vores ophold er i et andalusisk værelse. Værelset har separat soveværelse og en stue med 2 sovesofaer. Herudover er der aircondition (juni - september), minibar, safetyboks (mod betaling) samt badeværelse m. hårtører. Værelset har balkon / terrasse.

Der kan opgraderes til havudsigt.

Faciliteter: 24 timers reception, swimmingpools, restaurant, barer og fitness. Herudover er der mulighed for tennis, petanque, bordtennis, billeje samt parkering. Der er gratis wifi på hele hotellet.

Hotel fakta

Aftand til centrum: 2300 m

Afstand til stranden 20 m

Pool : Ja

Balkon/terrasse : Ja

Restaurant : Ja

Bar : Ja

Er gratis Wi-Fi inkluderet? : Ja

Hotel informationer:

P.º de Maritimo Torremolinos, 79

+34 952 37 65 14
1: Puente Real – Ugerejse

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Priser er på vej - kontakt os for nærmere information