Marina Turquesa

Turen inkluderer:

Fly Malaga direkte t/r

1 x 2 værelses lejlighed

Transport t/r hotellet

Hotel beskrivelse

Marina Turquesa er et mindre lejlighedskompleks med både lejligheder og villaer. Marina Turquesa er beliggende i udkanten af Nerja, men med blot 700 meter Burriana stranden og 1,5 km. til de charmerende gader i centrum af Nerja. Marina Turquesa har et mindre poolområde, omgivet af en hyggelig have med palmer. Der er gode indkøbsmuligheder, supermarkedet ligger blot 100m fra Marina Turquesa. Bar og restauranter ligger ligeledes i nærheden. Området er lidt stejlt, så mange kunder anbefaler, at man tager en taxa evt. på hjemvejen, hvis man har været en tur i centrum, eller måske lejer en bil. Elsker man at gå, så er området perfekt og meget efterspurgt af det vandrende folk.

Værelser: Marina Turquesa er i 2 etager, og består af 20 lejligheder alle med terrasse med udsigt over haven og poolen. Opholdet er i en 2 værelses lejlighed, som er cirka 40 m2. Lejligheden består af en stue med spiseplads, tv og sovesofa og separat soveværelse. Fuld udstyret køkken med bl.a. køleskab, ovn, komfur, el-kedel, vaskemaskine og en lille opvaskemaskine. Badeværelse med hårtørrer. Der er aircondition / varme, safety-boks (mod gebyr), telefon og gratis wifi. Alle lejlighederne har balkon / terrasse.

Ønsker man mere plads, kan man opgradere til 3 værelses lejlighed (54m2) eller til en villa med 3 soveværelser (90m2) og egen privat pool.

Faciliteter:  Reception, swimmingpool, indendørs swimmingpool (hotellets opvarmet pool, der er opvarmet november - april), bagage-opbevaring og tv-rum. Herudover er der mulighed for sauna, fitness, solarium, massage og parkering. Der er desuden gratis wifi.

Hotel fakta

Aftand til centrum: 1500 m

Afstand til stranden 700 m

Pool : Ja

Opvarmet pool : Ja

Balkon/terrasse : Ja

Restaurant : Ja

Er gratis Wi-Fi inkluderet? : Ja

Hotel informationer:

C. Cártama, 2, 29780 Nerja

+34 952 52 13 22
1: Marina Turquesa – Langtidsrejse

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Afrejsedatoer

Alle vores priser er per person v. 2 personer

Ålborg

26-02-2025
14 nætter
Pris kr. 9.998,-