Hotel Puerto Juan Montiel

Turen inkluderer:

Fly direkte t/r Alicante

1 x Suite m. separat soveværelse

Morgenmad

Aftensmad inkl. vand og vin

Transport t/r hotellet

Hotel beskrivelse

Hotel Puerto Juan Montiel er et charmerende 4 stjernet hotel i Águilas. Her er en hjemlig atmosfære og en helt særlig ro. Omgivelserne er fantastiske med udsigt til havet og den lille marina overfor hotellet. Hotel Puerto Juan Montiel har en stor terrasse, hvor man nyder sit udeliv i dejlige havemøbler. Herudover er hotellets pool område super charmerende og omringet af dadeltræer og skønne blomster. Hotel Puerto Juan Montiel byder på gode faciliteter og en service i top. Indenfor 1 km. finder man en håndfuld restauranter og supermarked. Går man 2 km. er man i centrum af byen og på det hyggelige torv Plaza Epana, hvor man finder små hyggelige cafeer og hvor de lokale mødes. 2 min. gang fra hotellet ligger den store og flotte sandstrand, der indbyder til timer i en strandstol med en bog i hånden. Dette hotel er for dem, der søger roen og det lokale liv. Det er for dem der ikke søger en masse underholdning, men som kan underholde sig selv og som gerne vil være aktive. Hotel Puerto Juan er desuden godt egnet for dem, der gerne vil leje bil og tage på opdagelse i området.

Værelser: Opholdet på Puerto Juan Montiel er i suite m. separat soveværelse og 2 badeværelser. Suiten er stor og med masser af plads. Her er dejlig stue med fjernsyn, sofa, lænestol og sofabord. Herudover har man køkken med stort køleskab m. frys, el-kedel og vask, bestik, glas og tallerkener (Der er flere køkkenfaciliteter i suiten, der desværre ikke kan benyttes, da disse ikke er tilsluttet endeligt - f.eks. kogeplader m.m). Herudover har suiterne dejligt soveværelse samt 2 badeværelser, hvor det ene er med badekar og det andet med brusebad. Der er fjernsyn, aircondition / varme, safetybox og hårtørrer i alle suiterne. Der er ingen balkon eller terrasse, men der er masser af vinduer og disse kan åbnes til siden. Det betyder, at man kan få masser af lys, luft og sol ind i suiten.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, restaurant, bar og swimmingpools. Der er stort spa område, hvor man kan tilkøbe adgang eller betale for diverse behandlinger. Ønsker man billeje, er hotellet gerne behjælpelige med dette.

Hotel fakta

Aftand til centrum: 2000 m

Afstand til stranden 200 m

Pool : Ja

Opvarmet pool : Ja

Restaurant : Ja

Bar : Ja

Er gratis Wi-Fi inkluderet? : Ja

Hotel informationer:

Av. del Puerto Deportivo, 1, 30880 Águilas, Murcia, Spanien

(+34) 968 49 34 93
1: Hotel Puerto Juan Montiel – Langtidsrejse

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Afrejsedatoer

Alle vores priser er per person v. 2 personer

København

Billund