Condesa

Turen inkluderer:

Fly Mallorca direkte t/r

1 x dbl. værelse

Morgenmad

Aftensmad inkl. vand og vin

Transport t/r hotellet

Hotel beskrivelse

Condesa er et flot hotel, der ligger helt unikt ud til den skønne sandstrand i udkanten af Alcudia. Alcudia er kendt for sin brede hvide sandstrand der er næsten 7 kilometer lang, og er en af de mest populære strande på Mallorca. Et besøg i Alcudias gamle bydel kan absolut anbefales. Oplev den imponerende bymur, de smalle stræder og de små hyggelige torve. Hotel Condesa har et flot poolområde med 2 swimmingpools og en separat børnepool. Hotel Condesa tilbyder et bredt underholdnings-program om aftenen. Der er barer, restauranter i gåafstand fra hotellet. Hotel Condesa er et cykel-venligt hotel, og området indbyder til at opleve Mallorca på 2-hjul. Hotel Condesa har bl.a. cykelopbevaring, reparations- og vedligeholdelsesområde. Hvis man ikke har sin egen cykel med, er der mulighed for cykeludlejning blot 100 meter fra hotellet.

Værelser: Hotellet har 475 værelser fordelt på 5 etager. Opholdet er i dbl. værelse på cirka 22 m2. Værelset er beliggende på 1. eller 2. sal. Værelset er hyggeligt indrettet med seng, lille sofa, tv, minibar, safetyboks, aircondition / varme samt badeværelse med hårtørrer. Alle værelser har balkon / terrasse. Der er gratis wifi.

Der kan opgraderes til værelser med side havudsigt eller frontal havudsigt.

Faciliteter: 24-timers reception, elevator, 2 restauranter, bar, swimmingpools, fitness og gratis cykelopbevaring. Der er desuden mulighed for benyttelse af Sauna samt leje af bil.

Hotel fakta

Aftand til centrum: 3500 m

Pool : Ja

Balkon/terrasse : Ja

Restaurant : Ja

Bar : Ja

Er gratis Wi-Fi inkluderet? : Ja

Hotel informationer:

Carrer de les Roselles, 4, 07410 Alcúdia, Illes Balears,

(+34) 971 89 01 19
1: Condesa – Langtidsrejse

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Afrejsedatoer

Alle vores priser er per person v. 2 personer

København

Billund

Ålborg