Casablanca

Turen inkluderer:

Fly direkte t/r

1 x 1 værelses lejlighed

Transport t/r

Hotel beskrivelse

Casablanca er et stort lejlighedshotel, men med masser af charme. Casablanca er meget efterspurgt, da det ligger fantastisk med kort gåafstand til Lago Martianez og den gamle bydel i Puerto de la Cruz. Lige udenfor hotellet finder man lokale restauranter. Casablanca har et stort haveområde og tilbyder masser af faciliteter, der er ingen chance for at man vil kede sig her. Vores kunder roser lejlighederne samt den skarpe pris. Uanset om man skal rejse på en kort ferie eller en lang langtidsrejse, så er Casablanca et fantastisk godt valg.

Værelser: Casablanca består af 287 lejligheder fordelt på flere bygninger over 4 - 7 etager. Opholdet er i 1 værelses lejlighed, der er knap 40 m2. Lejligheden har soveplads, spiseplads og køkkenniche ud i et. Der er køleskab, kogeplader, ovn, mikroovn, el-kedel, tv, telefon, safetybox (mod betaling) og gratis wifi. Herudover har alle lejligheder badeværelse m. hårtører samt møbleret balkon / terrasse.

Opgraderes der til 2 værelses lejlighed får man separat soveværelse. Den 2 værelses lejlighed er på knap 50 m2 og der er sofa i stuen.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, bar, restaurant og swimmingpools. Herudover er der mulighed for fitness, sauna, bordtennis, billard, bowling og parkering. Herudover er der forskellige former for underholdning i ugens løb. På hele hotellet er der gratis wifi.

OBS: Poolen er kun opvarmet om vinteren.

Hotel fakta

Aftand til centrum: 750 m

Afstand til stranden 500 m

Pool : Ja

Opvarmet pool : Ja

Balkon/terrasse : Ja

Restaurant : Ja

Bar : Ja

Er gratis Wi-Fi inkluderet? : Ja

Hotel informationer:

Calz. Martiánez, 4, 38400 Puerto de la Cruz

+34 922 37 18 14
1: Casablanca – Langtidsrejse

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Afrejsedatoer

Alle vores priser er per person v. 2 personer

Ålborg

04-02-2025
21 nætter
Pris kr. 12.998,-