Benalmadena Beach

Turen inkluderer:

Fly Malaga direkte t/r

1 x dbl. værelse m. side havudsigt

Morgenmad

Aftensmad inkl. vand og vin

Transport t/r hotellet

Hotel beskrivelse

Ligger direkte til den bilfri promenade i Benalmadena og med let adgang til stranden. Fra Benalmadena Beach er der en hyggelig gåtur langs promenaden på knap 10 min. før man står i den store Puerto Marina. Her finder man butikker, supermarked samt et stort udvalg af restauranter. Benalmadena Beach er flot renoveret, så alt fremstår nyt og der er god luft og lys omkring hotellet, så man har hele tiden mulighed for, at se havet, stranden og de flotte omgivelser. Benalmadena byder desuden på terrasser i flere niveauer, hvilket skaber en særlig stemning og hygge. Benalmadena Beach byder ikke på et hav af faciliteter, men gode faciliteter f.eks. har de både indendørs og udendørs opvarmet swimmingpool. Benalmadena Beach har en hyggelig restaurant, der byder på mad af god kvalitet og flot variation. Dem der vælger Benalmadena Beach, er ofte dem der gerne betaler ekstra for en fantastisk beliggenhed, enkle men gode faciliteter og for dem der søger et mindre hotel.

Værelser: Benalmadena Beach består af 2 bygninger af 12 etager., der er i alt 143 værelser. Hotellets værelser er lyst og moderne indrettet. Alle værelser har lille skrivebord, tv, minibar, kaffe / the faciliteter, badeværelse m. brusebad, hårtørrer, aircondition / varme og safetybox. Herudover er der lænestol, der kan laves til en opredning. Herudover er alle værelser m. side havudsigt og der er gratis wifi. Værelset er på 22 m2.

Der kan opgraderes til værelse m. frontal havudsigt.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, restaurant, bar, swimmingpool udendørs (opvarmet), swimmingpool indendørs (opvarmet), sauna, jacuzzi (indendørs) samt fitness. Herudover er der mulighed for indendørs parkering og billeje.

OBS: Hotellet er lukket november, december og januar

Hotel fakta

Aftand til centrum: 2000 m

Afstand til stranden 50 m

Pool : Ja

Opvarmet pool : Ja

Balkon/terrasse : Ja

Restaurant : Ja

Bar : Ja

Er gratis Wi-Fi inkluderet? : Ja

Hotel informationer:

Av. Antonio Machado, 51, 29630 Benalmádena

+34 952 63 28 46
1: Benalmadena Beach – Langtidsrejse

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

9:00 - 16:00
9:00 - 15:00
Efter aftale
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os!

Afrejsedatoer

Alle vores priser er per person v. 2 personer

København

Billund

Ålborg

Århus