Her kommer snart en jumbotron – som er special lavet at OR!

Selling point 1

Selling point 2

Selling point 3

Langtids rejser

Langtidsrejser med Hjerting Rejser

Hvad er en langtidsrejse ? Hos Hjerting Rejser kalder vi det en langtidsrejse, når man rejser 21 nætter eller mere. Hvad en langtidsrejse ellers er, det afhænger af den enkelte kunde. Der er uendeligt mange muligheder for rejselængde, destinationer og valg af hotel.

Hvem vælger en langtidsrejse ? Den primære målgruppe er 60+ rejsende, der har mulighed for, at rejse i en længere periode end normalt. Samme målgruppe ønsker ofte, at forkorte den triste og grå danske vinter, at tage forskud på sommeren eller, at forlænge sommeren med en langtidsrejse. Men vi oplever også børnefamilier, der bruger barselstiden på en langtidsrejse.

Hvad laver man så længe på en rejse ? Vi oplever ind imellem kunder, der stiller dette spørgsmål. Men efter en enkelt langtidsrejse er de solgt. En langtidsrejse er nemlig mere end blot en rejse. Der er mere tid til fordybelse og ro. Det betyder, at man ikke skal haste sig igennem en masse ting, for der er god tid. Herudover betyder det god tid til, at man kan falde på plads der hvor man er lande og god tid til fordybelse i omgivelserne. Nogle lejer en bil og får set en masse, andre er afsted for at vandre og så er der dem, der blot er afsted for solskinstimerne.

Hvilken destination og hotel skal man vælge? Både valget af destination og hotel, afhænger helt af de forventninger man har. Ønsker man et roligt område, skal der være meget varmt, skal maden være inkluderet og har man evt. særlige behov der skal tages hensyn til. Hjerting Rejser hjælper meget gerne med denne snak og proces. Det er her vi tilpasser rejsen til kunden og ikke omvendt.

Åbningstider

Mandag – Torsdag
Fredag
Lørdag – Søndag

9:00 – 14:00
9:00 – 14:00
Efter aftale

Har du spørgsmål så ring endelig til os