Vitalclass Lanzarote Sports & Wellness resort

Vitalclass Lanzarote Sports & Wellness Resort er et fantastisk feriehotel beliggende i den charmerende by Costa Teguise, der er kendt for sine fantastiske strande, livlige atmosfære og imponerende arkitektur. Costa Teguise er en populær turistdestination som tilbyder et væld af seværdigheder og aktiviteter for besøgende. En lille gåtur fra Vitalclass Lanzarote Sports & Wellness Resort finder man den skønne strand Playa de las Cucharas, hvor man kan slappe af i solen eller bare nyde en forfriskende dukkert i det klare blå vand. Byen Costa Teguise er også kendt for sit gode udvalg af restauranter, barer og butikker. Man kan tage på opdagelse i de små gader og nyde den lokale gastronomi. Vitalclass Lanzarote Sports & Wellness Resort tilbyder en bred vifte af faciliteter og aktiviteter for gæsterne. Resortet har et stort spa & wellness center, som tilbyder mange fantastiske servicer. Her er der mulighed for en aktiv ferie, men med plads til forkælelse og fordybelse.

Værelserne: Vitalclass Lanzarote Sports & Wellness Resort har omtrent 150 værelser og opholdet foregår i deres suite med en skøn udsigt til den velholdte have. Suitens 52 m2 er moderne, elegant og rummeligt dekoreret og har alt hvad der skal til for at gøre dit ophold fantastisk. Du finder en stor rummelig stue med sofa, lænestol, tv og safetybox (mod betaling). Herudover er der en køkkenniche som bl.a. indeholder køleskab, kogeplader, brødrister, elkedel og diverse service. Suiten har separat soveværelse samt badeværelse med hårtørrer. Der er en møbleret terrasse til lejligheden. Der er gratis wifi på alle værelser og suiter.

Der er mulighed for tilkøb af poolview.

Faciliteter: 24-timers reception, restaurant, barer, indendørs opvarmet pool, udendørspool, kæmpe fitnessrum. Herudover er der mulighed for tennis og padletennis samt spa & wellness med jacuzzi, tyrkisk bad, sauna, massage m.m. Der er gratis wifi på hele hotellet.