Vistamar Hotel

Vistamar Hotel i Porto Colom er et charmerende og flot hotel, unikt beliggende i naturskønne omgivelser og helt ude ved vandet. Vistamar Hotel er renoveret, så det fremstår flot og indbydende. Der er knap 1 km. til byens centrum og det er en skøn gåtur langs vandet. Går man ca. 1 km. i den modsatte retning, så kommer man til den meget populære badebugt med Cala Marcal stranden. Blot 100 meter fra hotellet finder man vandet og et flot udsyn til bådene på vandet. Skal man bade, så anbefaler vi, at man går til Cala Marcal stranden. Hotellet er primært henvendt voksne.

Værelser: Vistamar Hotel består af 148 værelser. Opholdet er i et af hotellets dobbeltværelser. Værelset er renoveret og fremstår super flot, der er indrettet i klassiske middelhavsfarver og med træ, så der er en god hygge. Værelset er ca. 20 m2. og har aircondition, minibar, tv, safetybox (mod gebyr) samt badeværelse med hårtørrer. Herudover er der møbleret balkon. De fleste værelser er med havudsigt.

Faciliteter: Reception, restaurant, bar og swimmingpools. Herudover er der mulighed for billard. Flere af hotellets faciliteter findes i bygninger overfor selve hotellet. Man skal derfor krydse vejen, når man f.eks. skal til hotellets swimmingpool eller i restauranten.

OBS: Hund er tilladt – op til max. 10 kg. Der betales direkte til hotellet 15 euro per nat. Hunden er ikke tilladt i restauranten, ved hotellets swimmingpools eller i andre fællesområder.