Vista Oasis

Vista Oasis er et bungalow resort, der har stort udendørs poolområde, masser af solstole og en central bar hvor en forfriskning kan nydes. Der er gratis shuttle bus til Maspalomas stranden. Der er gode muligheder for at være aktiv. Der er gode indkøbsmuligheder i nærheden – den lokale købmand, Spar supermarked eller shoppingcenter inden for 15 min gå-afstand. Fra Vista Oasis er der skøn udsigt til by, sandbunker og havet i baggrunden. Vista Oasis er meget populært, da man her får en billig rejse til Gran Canaria. Samtidigt får man her kombinationen af lejlighed og halvpension. Ønsker man det, så er der også mulighed for tilkøb af All Inklusive.

Værelser: Vista Oasis består af bungalows. De er alle enkle men hyggeligt indrettet og har stue med sofa, sofabord, tv (mod betaling) telefon og køkkenniche med kogeplader, køleskab samt lille spiseplads. Herudover er der badeværelse med hårtørrer samt seperat soveværelse. Alle bungalows har møbleret terrasse. Der er mulighed for wifi.

Faciliteter: 24 timers reception, bar, buffet restaurant, swimmingpool, poolbar, bus til stranden. Herudover er der mulighed for bordtennis, billard og tennis. Der er gratis Wi-fi på fællesarealerne.