Vista Blava

Vista Blava er beliggende kun 300 meter fra stranden i Cala Millor. Vista Blava ligger i et roligt område, i gåafstand til centrum, som byder på mange restauranter, barer og butikker. Vista Blava har et godt poolområde med liggestole og parasoller. Vista Blava er et godt 3 stjernet standard hotel, hvor man får rigtigt meget for sine penge. Måske man søger en billig ferie på Mallorca eller er på en langtidsrejse, hvor man søger en god og billig base. I begge tilfælde er Vista Blava helt sikkert et rigtigt godt valg og vores kunder er altid meget tilfredse med stedet. En af de ting vores kunder er særligt glade for ved Vista Blava, er at det er et lille hotel.

Værelser: Vista Blava har 125 værelser fordelt over 4 etager. Alle værelser har aircondition/ varme, tv, telefon, saftebox (mod betaling) samt badeværelse m. hårtører. Der er gratis wii på værelset. Alle værelser har møbleret balkon / terrasse. Der kan tilkøbes poolview.

Faciliteter: 24-timers reception, elevator, restaurant, bar, kaffebar og swimmingpool. Der er desuden mulighed for billard, opbevaring af cykler samt parkering. Der er gratis wifi på hotellet.