Udalla Park

Populære lejligheder – opvarmet swimmingpool.

Udalla Park er et populært lejlighedshotel i Playa de las Americas. Fra Udalla Park har man ca. 5 min. gang til stranden Playa de las Vistas. Indenfor få min. gang fra Udalla Park finder man desuden et bredt udvalg af restauranter, butikker m.m. Udalla Park er meget eftertragtet grundet de dejlige lyse lejligheder og hotellets rolige atmosfære samt den centrale beliggenhed. Her er ikke en masse faciliteter, men alt lige udenfor døren – f.eks. finder man shoppingcenter lige overfor hotellet. Tiltrods for, at opholdet her er i 1 værelses lejlighed, så føles det mere som en 2 værelses. Sovepladsen er godt adskilt fra resten og lejligheden super godt udnyttet.

Lejligheder: Udalla Park består af 93 lejligheder fordelt over 4 etager. Lejligheder har tv (mod betaling), telefon, safetybox (mod betaling ), køkkenniche, opholdsplads med sofa, badeværelse og soveværelse adskilt fra resten af 3 trappetrin samt lille halvmur og beliggende et halvt niveau højere. Alle har balkon/terrasse. Der er mulighed for wifi i lejlighederne.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, swimmingpool (opvarmet vinter), bar og restaurant. Herudover er der mulighed for bordtennis, billard, squash samt leje af cykler eller bil. Der er gratis wifi i receptionen.