Torre Azul & Spa

Torre Azul & Spa er KUN for Voksne. Torre Azul & Spa har en skøn atmosfære, hvilket blandt andet skyldes det er et mindre hotel, men naturligvis også fordi hotellet er KUN for voksne. Beliggenhed er skøn, hvis man er til livlige gader, så er dette stedet, for El Arenal er en meget livlig turistby. Marinaen i Arenal samt den flotte og 11 km. lange sandstrand Playa de Palma, ligger blot 500 meter fra Torre Azul & Spa. Centrum af Arenal er 200 meter fra hotellet og byder på et stort udvalg af butikker, restauranter, barer m.m. Bussen holder tæt på hotellet, så det er nemt at komme omkring og f.eks. besøge fantastiske Palma.

Værelser: Torre Azul & Spa består af ca. 135 værelser fordelt på 10 etager. Alle værelserne har aircondition/varme, tv, telefon, safetybox (mod betaling), minibar, gratis wifi samt badeværelse med hårtørrer. Herudover har alle værelser balkon/terrasse.

Faciliter: 24 timers reception, elevator, restaurant, snackbar, swimmingpool, poolbar samt læseværelse. Der er mulighed for at benytte det store lækre spaområde med 2 saunaer, hammam m.m.. Det er desuden muligt, at leje cykler samt leje bil. I perioder er der underholdning om aftenen. Mulighed for at låne badehåndklæder mod depositum.