Terralta Aparthotel

Terralta ligger i udkanten af Benidorm. På Terralta får man den perfekte kombination af hotel og ophold i lejlighed. Hotellet byder på gode faciliteter, god service og skøn stemning. Samtidigt har man rummelig lejlighed med med masser af mulighed for, at lave mad og slappe af. Indenfor en lille km. finder man restauranter indkøb og den lokale bus. På Terralta er vores kunder særligt glade for den gode stemning.

Værelser: Terralta har 160 lejligheder. Alle er enkelt indrettet med alt man behøver. Lejlighederne er ca. 45 m2 og har har alle køkkenniche med bla. mikroovn, kogeplader, el-kedel og stort køleskab. Herudover har alle lejligheder spiseplads, 2 sofaer, tv, radio, telefon, aircondition, safetybox (mod betaling) og badeværelse m. hårtører. Alle lejligheder har møbleret balkon / terrasse. Der er desuden mulighed for wi-fi i lejlighederne.

Faciliteter: 24 timers reception, swimmingpools, restaurant, cafe, minimarked, tv-rum og fitness. Herudover er der mulighed for leje af cykler, billard, parkering samt wi-fi.