Tahiti Playa

Tahiti Playa er et dejligt hotel beliggende i Santa Susanna ved Costa Brava. Hotellet har et stort pool område med udsigt til havet og den smukke strand, som hotellet ligger direkte ned til. Butikker, restauranter m.m. ligger inderfor kort afstand. Det er nemt at komme omkring i området og toget der kører til Barcelona finder man lige bag hotellet. Et hotel der er helt perfekt, når man gerne vil bo godt til fornuftige penge og med storby oplevelser indenfor rækkevidde.

Værelser: Tahiti Playa består af 472 værelser fordelt over 7 etager. Opholdet er i hotellet dbl. superior værelse. Værelset er ca. 20 m2. og har aircondition/varme, tv, telefon, minibar (mod betaling), safetybox (mod betaling) og badeværelse med brusebad samt hårtørrer. Herudover har alle værelser balkon / terrasse. Der er gratis wifi på værelset.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, swimmingpool, børneswimmingpool, tv-rum, bar, frisør, minimarked, bordtennis, legeplads og underholdning. Herudover er der mulighed for parkering og internet.