Sol Principe

Sol Principe ligger placeret lige ved strandpromenaden med direkte adgang til stranden Playamar. Det betyder også, at man har et stort udvalg af restauranter, barer og små butikker lige udenfor døren. Centrum af Torremolinos er ca. 15 min. gang væk, hvor man også finder toget, der kan bringe en til Malaga eller en af de nærtliggende badebyer. For dem der vil bruge mere tid på hotellet, så er Sol Principe et godt valg. Sol Principe byder på flere swimmingpools og gode faciliteter. Hotellet er stort, hvilket også giver større mulighed for, at man får sine værelses ønsker opfyldt. Sol Principe får særig ros for deres restaurant, hvor der er mulighed for udeservering med skøn havudsigt.

Værelser: Sol Principe har 623 værelser fordelt på 10 etager. Ophold på Sol Principe er i dbl. værelse på ca. 20m2. Alle værelserne er lyst indrettet og har aircondition/varme, telefon, tv, minibar, safetyboks (mod betaling) og badeværelse med hårtørrer. Alle værelser har møbleret balkon/terrasse. Der er mulighed for tilkøb af havudsigt.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, butik, jacuzzi, flere swimmingpool (1 indendørs og opvarmet), barer, restauranter og tv-rum. Herudover er der mulighed for fitness, cykelleje, billeje, parkering, bordtennis, petanque, minigolf samt gratis wifi.

OBS: Hotellet er lukket d. 03. november 2024 til og med d. 08. januar 2025