Sol don Pedro

Sol don Pedro er et skønt 4 stjernet hotel i Torremolinos. Fra Sol don Pedro er der kor gåafstand til stranden. Udenfor døren finder man restauranter samt strandbutikker. Samtidigt er der fra Sol don Pedro blot 10 – 15 min. gang til Torremolinos centrum. Sol don Pedro byder på masser af faciliteter og aktiviteter, da det ligger sammen med sine 2 søsterhoteller Sol don Marco og Sol don Pablo. Sol don Pedro er meget efterspurgt grundet den lave byggestil, der skaber et hyggeligt miljø og får hotellet til, at virke mindre og mere overskueligt. Nogle af faciliteterne er KUN for Voksne.

Værelser: Sol don Pedro byder på flotte dbl. værelser og har i alt 245 værelser.  Værelserne er ca. 20 m2 og har aircondition, tv, minibar, telefon, safetybox (mod betaling) og badeværelse m. hårtører. Der er balkon / terrasse på alle værelser. Der er gratis wifi på værelset.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, restaurant, barer, swimmingpools (9 sammen med søstrehotellerne), indendørs swimmingpool (opvarmet – åben vinter) og fitness. Der er mulighed for parkering. Der er gratis wifi på hele hotellet.

OBS: I perioder hvor hotellet har få bookinger, der lukkes hotellet ned og alle opgraderes til Sol don Pablo.