SMY Santa Eulalia

Hotel SMY Santa Eulalia er et godt 3 stjernet lejlighedshotel, beliggende i udkanten af Albufeira og i et skønt stille område med supermarked indenfor kort afstand. En kort gåtur væk på ca. 200 meter kan du finde et busstoppested som gør det nemt at komme ind til f.eks. Albufeira centrum som ligger ca. 2500 meter væk. Herinde kan du nyde en gåtur igennem de gamle gader, hvor du vil finde en masse hyggelige butikker, cafeer og restauranter. Er du til liv og glade dage, så er der knap 10 min. gang til the strip, hvor du finder netop dette. Hvis du gerne vil en tur på stranden, så ligger Oura strand blot 500 meter fra SMY Santa Eulalia. Oura stranden er en smuk og velholdt strand, hvor du i den yderste del af stranden vil finde smukke landskaber og klipper. Langs stranden ligger der 2 hyggelige cafeer, hvor du vil kunne tage en pause og nyde en snack eller en kold forfriskning. Hvis du ikke er til en dukkert på stranden, så har hotel SMY Santa Eulalia en skøn swimmingpool du kan køle af i. Faciliteterne som SMY Santa Eulalia tilbyder er kun med til at gøre dit ophold afslappende og komfortabelt.

Lejlighederne: Hotel SMY Santa Eulalia består af 104 lejligheder. Opholdet foregår i deres 1 værelses lejlighed. Lejligheden på SMY Santa Eulalia er rummelig og i lejligheden finder du et stort køkken som bl.a. indeholder el-kedel, mikroovn, køleska, brødrister, kogeplader og vaskemaskine. Lejligheden har opholdsplads og soveplads i samme rum, hvor man også har aircondition/varme, tv, skrivebord og safetybox. Herudover er der badeværelse m. hårtørrer. Lejligheden har møbleret balkon / terrasse. Der er gratis wifi i lejligheden.

Der er mulighed for opgradering til 2 værelses lejlighed med separat soveværelse.

Faciliteter: 24-timers reception, swimmingpool, poolbar. Der vil herudover være mulighed for parkering. Der er gratis wifi på hele hotellet.

OBS: Hund er tilladt mod ekstra gebyr som afregnes med hotellet.