Singlerejse 60+ – Almunecar – 14 nætter – marts 2025

Singlerejse 60+ i Almunecar – bo på 4 stjernet hotel Ibersol Almunecar, der ligger centralt i Almunecar og direkte ud til promenaden.

Der er inkluderet 3 udflugter med dansk guide:

1. Gåtur i lokalområdet – Her får i indblik i den by i skal bo i. Der vil være gode fif og mulighed for, at spørge ind til byen.

2. Alpujarras – Turen går op i Alpujarras bjergene, hvor i skal på museum, se på skinker, smage skinke og opleve den hvide landsby Capileira.

3. Granada & Sacromonte hulerne – Denne tur går til charmerende Granada, der byder på smuk arkitektur og hyggelige gader. Derudover skal i opleve Sacromonte hulerne, der ligger udenfor Granada.

Hotel Ibersol Almunecar**** –  Stort og flot hotel direkte ud til strandpromenaden, ved San Cristobal stranden. Beliggenheden bliver ikke meget bedre i Almunecar, eftersom der er blot få minutters gang til den gamle bydel. Hotellet byder på masser af faciliteter og er et sted, hvor der er rig mulighed for, at være aktiv.

Opholdet er i dbl. værelse til 1 person. Der er derfor god plads på værelset. Alle værelser har aircondition / varme, tv, telefon, safetybox (mod betaling) samt badeværelse med hårtørrer. Herudover er alle værelser med balkon/terrasse.

Der kan tilkøbes havudsigt + kr. 1650.-

OBS: Guiden er KUN tilstede på udflugterne.