Servatur Waikiki

Servatur Waikiki er et fremragende valg når du skal besøge Playa Del Ingles. Det er en god blanding mellem komfort og bekvemmelighed. Du er tæt på nogle af de bedste strande samt restaurant og shopping områder. F.eks. finder du 2 populære centre Gran Chaparral og Aguila Roja Centro Comercial indenfor ca. 500m afstand. Servatur Waikiki tilbyder gratis bustransport til stranden i Playa del Inglés og Maspalomas hver dag. Der er også en stor mulighed for at når du først lander på hotellet, at du gerne vil nyde nogle af Servatur Waikiki’s mange faciliteter. Det kan være lige fra at sidde ved poolområdet med en kølig forfriskning til at sidde på en af hotellets buffetrestauranter. Servatur Waikiki er et hotel med mange aktiviteter og der finder du også et særligt område der KUN er for voksne som indeholder boblebade og liggestole.

Værelser: Servatur Waikiki består af 511 værelser fordelt i 5 bygninger på 8 etager. Opholdet foregår på deres klassiske dobbelt værelser. Værelserne er lyse med farverige detaljer med tilhørende balkon. Der er badeværelse med brusebad og hårtørrer. Værelserne indeholder fjernsyn med internationale kanaler, skrivebord, aircondition, sovesofa, safetybox, samt gratis wifi på alle værelser.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, gratis wifi, swimmingpools, snackbar, minimarked, buffetrestauranter, boblebad, fitnesscenter, bagageopbevaring, parkering. Der er herudover mulighed for vaskeriservice, massage.

OBS: Pool er kun opvarmet fra november til april.