Servatur Montebello

Servatur Montebello ligger på en skråning i Puerto Rico´s mest solrige side. Lejlighederne har alle en stor terrasser, hvorfra man kan nyde den flotte udsigt udover Puerto Rico og swimmingpoolen. Hotellet ligger kun 700 meter fra stranden i Puerto Rico. Der er indkøbsmuligheder, restauranter, bustoppested lige i nærheden, bl.a. ligger shopping centret kun 5 minutter gåtur fra hotellet.

Værelser: Servatur Montebello er på 9 etager. Lejlighederne er hyggeligt indrettet med soveplads, tv, køkkenniche med mikroovn, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og køleskab. Der er desuden badeværelse med brus. Alle lejligheder har stor møbleret terrasse med skøn udsigt, størstedelen med havudsigt. Mulighed for safety-box i receptioen (mod gebyr). Gratis Wi-Fi. Der er mulighed for at opgraderer til 2 værelses lejlighed med separat soveværelse.

Faciliteter: Reception, elevator, restaurant, minimarked, swimmingpool, poolbar. Der er desuden mulighed for billeje, cykelleje, parkering samt benyttelse af vaskeri. Wi-Fi.