Servatur Caribe

Caribe er et lejlighedshotel i Playa de las Americas. Når man bor på Caribe, så er man trukket lidt væk fra den mest travle den af byen, men med kort afstand til alt det Playa de las Americas byder på. Der er fra Caribe blot 500 meter til stranden, der er her lagt op til et fantastisk udgangspunkt for en rejse til Tenerife og det er uanset, om det er en kort rejse eller en langtidsrejse. Caribe er ikke stedet med masser af liv og faciliteter, men mere for dem der søger det enkle og mere rolige. Lejlighederne er godt udstyret og med havudsigt.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, swimmingpool, poolbar og tv-lounge. Der er også mulighed for tennis, billard, wifi, parkering og mulighed for leje af cykler.

Værelser: Caribe består af lejligheder. Opholdet er i 2 værelses lejlighed på ca. 45 m2. Lejligheden har køkkenniche m. kogeplader, mikroovn, køleskab, kaffe / the faciliteter samt diverse køkkenredskaber. Lejligheden har herudover opholdsplads med spiseplads samt sofaplads. Der er separat soveværelse samt badeværelse og alle lejligheder er med terrasse.