Seabank Resort

Lækkert hotel ved stranden – All Inklusive

Seabank Resort er et af Maltas mest attraktive resorts, der byder på et væld af moderne faciliteter. Seabank er løbende renoveret og vedligeholdt og fremstår super flot. Stranden ved Mellieha er Malta´s flotteste og eneste store sandstrand og den ligger lige overfor Seabank. Vandet er krystal klart og et unikt og meget smukt sted. Har man ikke lyst til blot, at ligge og sole sig, arrangerer hotellet vandreture rundt på øen, dykkerture, og andre former for vandsportsaktiviter. Har man lyst til en omgang wellness har hotellet en lækker spa og wellness afdeling. På Seabank kommer man aldrig tl at kede sig, for aktiviteter er der masser af. Herudover går man aldrig sulten i seng, for der er all inklusive og maden er af god kvalitet. Seabank har også et område der er KUN FOR VOKSNE. Seabank er meget efterspurgt af vores kunder og de roser hotellets faciliteter og skønne mad.

Værelser: Seabank består af 285 værelser fordelt over 5 etager. Opholdet er i standard værelse på ca. 25 m2 og værelset har aircondition/varme, tv, telefon, safetybox (mod betaling), køleskab (mod betaling), kaffe/the faciliteter (mod betaling) og badeværelse med hårtører. Værelset er med møbleret balkon. Der er gratis wifi.

Faciliter: 24 timers reception, bar, 7 restauranter, 4 swimmingpools, cafe, indendørs pool med jacuzzi (lukket i August), minimarked, . Der er desuden mulighed for wellness & Spa, bowling, dart, billard, fitness og frisør. Året rundt er der underholdning samt diverse turer arrangeret af hotellet. Der er gratis wifi på hele hotellet.