Riosol

Riosol er et populært lejlighedshotel, beliggende på en bjergskråning, med pragtfuld udsigt over Puerto Rico by samt havet. Riosol er et stort og flot lejlighedshotel med masser af faciliteter og med masser af sol. Den flotte udsigt får man også glæde af fra sin lejlighed, hvor man udover en flot udsigt også har en flot havudsigt. Fra Riosol er der knap 400 meter til Europa centeret, hvor man finder supermarked, et udvalg af restauranter samt butikker. Riosol er et skønt sted til en langtidsrejse.

Værelser: Riosol består af 230 lejligheder fordelt over 6 etager. Opholdet er i hotellets 2 værelses standard lejlighed. Lejligheden er ca. 34 m2 og lyst indrettet. Lejligheden har opholdsplads med sofaer, tv (mod betaling), spiseplads og køkkenniche med køleskab, kogeplader, mikroovn, el-kedel, brødrister samt diverse service. Herudover er der separat soveværelse samt badeværelse med hårtørrer. Alle lejligheder har en god stor terrasse med bord, stole samt liggevogne. Alle lejligheder har skøn udsigt og havudsigt. Der er gratis wifi i lejligheden.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator (imellem de forskellige planer, men stadig mange trapper og niveauer), bar, cafe, restaurant, swimmingpool samt minimarked. Derudover er der mulighed for bordtennis, billard, tennis, fitness. Hotellet har desuden et møntvaskeri, så man nemt kan få vasket tøj. Der er gratis wifi på hele hotellet.

OBS: Poolen er kun opvarmet mellem November og April.