RH Ifach

RH Ifach er fantastisk skønt beliggende i Calpe. Hotellet ligger imellem saltvandssøen og Middelhavet, hvilket skaber masser af luft og med god mulighed for udsigt til vand. Hotellet er højt og flot, så her er man ret sikkert på en god udsigt under opholdet. RH Ifach er et flot og moderne hotel, der byder mange skønne faciliteter. Vil man gerne have lidt ekstra forkælelse, så byder RH Ifach også på Spa område, hvor man kan købe sig en massage eller benytte saunaen. Promenaden, restauranter og skøn sandstrand er blot et stenkast fra hotellet. På RH Ifach vil de fleste føle sig hjemme.

Værelser: Ophold på RH Ifach er i dbl. værelse. Værelset er knap 30 m2. Værelset består af soveplads, skrivebord, tv, minibar, safetybox, aircondition (sommer), varme (vinter) og badeværelse med hårtørrer. Alle værelser har dejlig stor terrasse, hvor udsigten kan varierer. Der kan opgraderes til premium værelse, der er ca. 10 m2. større værelse og har sofa, sofabord samt et par lænestole. Ved ophold i Premium værelse er der udsigt til bjerge eller pool.

Faciliteter: 24 timers reception, bar, restaurant, swimmingpool og mindre opvarmet swimmingpool. Der er desuden mulighed for Spa, minigolf samt parkering.