Ponderosa

Kort afstand til det sprudlende centrum.
Med et ophold på hotel Ponderosa bor man i gåafstand til det hele. Her får man en skøn beliggenhed og gode faciliteter til en dejlig ferie. Ponderosa er et hyggeligt ældre hotel, der er lidt slidt i kanterne. Det ligger midt i byen, tæt på golfbaner og man har let adgang til mange gode restauranter og butikker. Man kan også let gå til den hyggelige strandpromenade, hvor man kan gå mange hyggelige ture.
Det er ideelt beliggende for de gæster, som ønsker at opleve de lokale attraktioner. På hotellet finder man 2 hyggelige poolområder, hvor man kan slappe af. Man kan frit benytte solstole, ligesom man kan nyde en forfriskning i hotellets poolbar. Dette hotel vælges af dem, der ønsker en billig langtidsrejse med en central beliggenhed.

Værelser: Ponderosa er 108 værelser fordelt på 12 etager. Værelserne er enkle med badeværelse og har minibar, elkedel, telefon, tv (mod gebyr), safetybox (mod gebyr). Wi-fi (mod gebyr) Alle værelser har balkon/terrasse. Der kan opgraderes til Superior værl. som har seperat soveværelse.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, restaurant, 2 swimmingpools, have, bar, cykel og biludlejning, lille supermarked og møntvask. Herudover er der mulighed for bordtennis, billard og tennis (mod gebyr)

OBS: Medbringer man hund, må den maksimalt veje 5 kg, og man skal betale yderlige 7 euro dagligt.