Pez Espada

Pez Espada er et populært hotel i Torremolinos. Pez Espada er beliggende direkte ud til promenaden og har en skøn have med udsigt til stranden og havet. Pez Espada byder på en perfekt kombination af afslappet atmosfære og serviceminded personale. Promenaden foran hotellet er uden biler, den er flad og man kan følge den til f.eks.  “La Carihuela”, der er berømt for, at have nogle af de bedste fiskerestauranter i Torremolinos, og videre til Bajondillo stranden. Man kan også følge promenaden og gå den anden vej, hvor man efter blot 1000 meter kommer til Puerto Marina i Benalmadena. Pez Espada er et meget eftertragtet hotel, der får stor ros for sine faciliteter. Vil man gerne have ekstra meget ud af opholdet, så kan man opgraderer til sit værelse.

Værelser: Pez Espada består af 205 værelser. Alle værelserne har aircondition/varme, fladskærms tv, telefon, badeværelse m. brusebad + hårtører, safetyboks (mod betaling), minibar og mulighed for el-kedel. Alle værelser har lille balkon / terrasse. Der er gratis wifi på værelset.

Der er mulighed for at opgraderer til værelser med udsigt:
* Club Superior: Værelse m. poolview og side havudsigt

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, 2 swimmingpools, have med solsenge og parasoller, restaurant, bar, snackbar og fitnessrum. Der er desuden mulighed for billard, bordtennis, cykelleje, billeje, parkering og WIFI. Mulighed for at leje håndklæder til poolområdet.