Palmasol

Palmasol ligger ved marinaen i Benalmadena. Palmasol byder på en hyggelig atmosfære og gode faciliteter. Den centrale placering gør det nemt, at nyde de mange skønne restauranter, butikker og barer man finder i området og særligt i den skønne marina, der er blot 200 meter fra hotellet. Bussen holder nær hotellet og vil man gerne på tur, så er det nemt at komme omkring til de nærtliggende byer. Palmasol byder på masser af faciliteter, hyggeligt haveområde og skønne terrasser. Palmasol er renoveret indenfor de seneste år og både værelser samt restaurant fremstår lyst og indbydende. Palmasol er et godt produkt til en rigtig god pris og hotellet får stor ros af vores kunder, særligt når det kommer til deres høje service samt deres flotte buffet.

Værelser: Værelserne på Palmasol er ca. 14 M2. Opholdet er i standard dbl. værelse og har tv, telefon, safetybox (mod betaling), aircondition samt badeværelse m. hårtørrer. Herudover er der til alle Hjerting Rejsers kunder, et lille køleskab på værelset. Alle værelserne er med møbleret balkon / terrasse. El-kedel er muligt mod depositum og et lille beløb for leje af denne. Depositum tilbagebetales ved afrejse. Der er mulighed for wifi på værelset.

Der kan opgraderes til:

Pool side – disse værelser ligger på samme side som poolen. Her har man udsigt til den charmerende have og nogle værelser kan også se poolen.

Havudsigt – Disse værelser ligger på flere sider af hotellet, men ligger på de øverste etager og dermed ofte med ekstra mulighed for sol. Havudsigten kan være både frontal og side havudsigt.

Faciliteter: Reception, elevator, restaurant, bar, swimmingpool, indendørs swimmingpool (hotellets opvarmet pool – Lukket 1/6 – 1/10), fitness, sauna, jacuzzi og tv-rum. Hotellet byder på underholdning. I receptionen er der mulighed for gratis wifi.

OBS: Der er et igangværende byggeri af et hotel eller lign. beboelse på grunden overfor Palmasol. Dette byggeri giver i perioder en del støj samt støv, til den del af Palmasol der ligger ud mod gaden. Vi anbefaler derfor vores kunder, at opgraderer til hotellets pool side.