Occidental Torremolinos Playa

Hotel beskrivelse
Occidental Torremolinos Playa ligger lige ned til strandpromenaden i Torremolinos ved stranden Los Àlamos. Fra Occidental Torremolinos Playa har man en skøn havudsigt fra deres poolområde. Occidental Torremolinos Playa er et hotel i Barcelo kæden, og hotellet er totalrenoveret i 2021. Det betyder, at man på Occidental Torremolinos Playa, får et flot hotel med skønne faciliteter, flot udsmykning og så er det hele af høj kvalitet. Occidental Torremolinos Playa er et skønt udgangspunkt for både en ugerejse og langtidsrejse ved Costa del Sol. Udenfor døren er promenaden og der er masser af restauranter omkring hotellet. Bussen holder desuden lige uden for døren, så man nemt og billigt kan komme omkring. Blot 10 min. gang fra hoteller, der finder man toget. Det betyder der fra Occidental Torremolinos Playa, er stor mulighed for at komme omkring til de andre byer ved Costa del Sol samt storbyen Malaga.

Værelser:
Hotel Occidental Torremolinos Playa består af 508 lyse og flotte værelser, der er indrettet i skønne middelhavsfarver og med kvalitetsmøbler. Opholdet er i dbl. værelse på ca. 22 m2. Værelset har soveplads, aircondition / varme, tv, safetybox (mod betaling), minibar og badeværelse med hårtørre. Alle værelser har møbleret balkon / terrasse samt gratis wifi. Der er mulighed for opgradering til andre værelses typer, f.eks. større værelse m. separat soveværelse.

Faciliteter: Hotellet har 24 timers reception, restauranter, barer, 2 swimmingpools, tv-rum og fitness. Herudover er der mulighed for minigolf, billard, basket, cykelleje og parkering. Der er desuden område til børn med legeplads og vandområde.