Monarque Sultan Club

Monarque Sultan Club er et lejlighedshotels i Marbella, der er bygget i typisk Andalusisk stil. Selve hotellet er klassisk hvidt og indenfor er der skønne farver og omkring hotellet er der frodigt med palmer. Der er blot 500 meter til stranden og den smukke promenade. Herudover er der blot 5 min. gang til stort supermarked og skal man nyde den gamle bydel, så er der ca. 1,5 km. – hvilket betyder, at Monarque Sultan Club er skønt beliggende og meget egnet til en langtidsrejse. Er man rigtigt godt gående, så kan man gå hele vejen til Puerto Banus, der er en tur på knap 6 km. Er man knap så godt gående, så kan man tage en taxi, hvilket koster knap kr. 100.-. Har man lejet bil under opholdet på Monarque Sultan Club, så er der parkeringskælder, hvor man kan parkerer for 10 euro per dag. Monarque Sultan Club roses særligt for deres renlighed og det venlige personale.

Værelser: Monarque Sultan Club består af knap 100 lejligheder. Opholdet er i 2 værelses lejlighed på ca. 60 m2. Lejligheden har opholdsrum med sofa, lænestole og spiseplads. Herudover er der lille køkken med køleskab, brødrister, opvaskemaskine, mikroovn, kogeplader, el-kedel og vaskemaskine. Der er separat soveværelse samt badeværelse. Lejligheden har herudover stor møbleret terrasse. Der er gratis wi-fi.

Faciliteter: 24 timers reception, restaurant, swimmingpools og bar. Der er desuden mulighed for adgang til Spa m. opvarmet pool, mulighed for massage, jacuzzi og sauna. Der er gratis wi-fi på hele hotellet.