Monarque Fuengirola Park

Monarque Fuengirola Park ligger kun 200 meter fra Las Gaviotas stranden i Fuengirola. Hotellet deler sin reception og restaurant sammen med søsterhotellet Monarque Cendrillón Hotel. Monarque Fuengirola Park byder på gode faciliteter og vores kunder er særligt glade for hotellets indendørs swimmingpool. Hotellet byder ofte på aftenunderholdning, så der er god mulighed for lidt socialt liv. Busstoppested 400 meter fra hotellet med nem adgang til centrum og til de øvrige byer på kysten. Togstationen ligger 5 minutters gang fra hotellet, hvilket giver fantastiske muligheder, for at opleve de andre kystbyer samt storbyen Malaga. Ønsker man at nyde solen på hotellet, så har Monarque Fuengirola en fantastisk hyggelig have, hvor der er god plads til at sole sig.

Værelser: Monarque Fuengirola Park har 393 værelser, som alle er enkelt indrettet. Værelserne har aircondition, tv, telefon, safetybox (mod betaling), minibar og badeværelse m/hårtører. Alle værelser har terrasse. Der er desuden gratis Wi-F på alle værelser.

Faciliteter:  24 timers reception, elevator, restauranter, bar, poolbar, swimmingpool, indendørs swimmingpool (hotellets opvarmet pool – gratis adgang) og tv-rum. Der er mulighed for billard, tennis, bordtennis, dart, spa og billeje. Der er desuden minimarked og frisør på hotellet. På hele hotellet er der gratis wifi.