Melia Costa del Sol

Melia Costa del Sol er placeret direkte ud til strandpromenaden ved  Bajondillo stranden i Torremolinos. Der er kun adgang for voksne (16 +), hvilket skaber en helt særligt atmosfære og samtidigt betyder faciliteter henvendt til voksne. Hotelpersonalet på Melia Costa del Sol er meget hjælpsomt og roses for deres imødekommenhed. Udenfor hotellet finder man den flotte brede sandstrand, den lange strandpromenade samt et væld af restauranter. Der er samtidigt gåafstand til Torremolinos centrum. Her er lagt op til afslapning, ro og fordybelse – men med masser af plads til oplevelser og aktiviteter udenfor døren. Melia Costa del Sol er helt sikkert for dem, der gerne vil have lidt ekstra og dem der gerne vil betale ekstra.
 
Værelser: Melia Costa del Sol har 538 velindrettede værelser. Opholdet er i dbl. værelse m. havudsigt. Denne type værelse er beliggende på 1. – 4. etage. Alle værelser har fladskærms tv, telefon, minibar, el-kedel, aircondition / varme (afhængig af sæson), saftyboks (mod betaling.). Der er herudover veludstyret badeværelse med hårtørrer. Værelset har terrasse og havudsigt. Gratis wifi på værelserne.

Der kan opgraderes til Deluxe værelse m. havudsigt. Denne type værelse er nyrenoveret værelser og er beliggende på 4. – 9. etage. Der er større tv og nye lækre senge.
 
Faciliteter: 24 timers reception, elevator, restauranter, barer, swimmingpool i strandniveau, swimmingpool på taget (denne er opvarmet om vinteren til 24 grader), poolbar, tagterrasse og fitness. Der er endvidere mulighed for wellness og SPA behandlinger i hotellets store spaområde. Der er herudover mulighed for parkering. Der er gratis wifi, som er tilgængeligt overalt på hotellet.