Madeira Regency Cliff

KUN FOR VOKSNE – Unikt hotel med unik udsigt
Madeira Regency Cliff er et lille klassisk hotel med elegance og komfort, beliggende med flot panoramaudsigt over Atlanterhavet. Madeira Regency Cliff er et VOKSEN hotel – kun adgang for ( +16 ) hvilket betyder en rolig atmosfære. Her er lagt op til afslapning, ro og fordybelse, men med masser af plads til oplevelser og aktiviteter udenfor døren. Madeira Regency Cliff ligger i et roligt område i Funchal med shopping, restauranter, cafeer og barer. En smuk lang strandpromenade med storslåede subtropiske haver passerer lige foran hotellet. Hotellet har direkte adgang til denne promenade der fører til den populære sorte sten/sandstrand Praia Formosa i den vestlige ende af Funchal.

Værelser: Madeira Regency Cliff består af 59 værelser med balkon. Opholdet er i dbl. værelse med havudsigt. Alle værelser har badeværelse med badekar/bruser, safetyboks (gebyr), telefon, fladskærms tv, aircondition (gebyr), minibar (gebyr), kaffe/the faciliteter.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, restaurant, bar, og swimmingpool med flot udsigt. Der er mulighed for vaskeriservice og privat parkering, samt mulighed for helseklub med massage og fitness. Der er gratis transfer til Funchal 4 gange om dagen. Det er muligt at købe div. udflugter i hotellets reception. Der er gratis wifi på hotellet.

OBS: Opvarmet pool er indendørs